Välkommen till din yogaplats på nätet!

Minska stress, oro och stelhet med yoga online och i Horndal!

Jag erbjuder dig yoga i olika former för att du på ett enkelt och tidsbesparande sätt ska öka din rörlighet, styrka och få förbättrad kroppshållning. Yogapassen är pedagogiska och varierade för att du ska öka din kroppskännedom, öka ditt självförtroende, förbättra din självkänsla och må bättre i kroppen!

Varmt välkommen hit! hälsar Jenny Sjöberg cert yogalärare med 5 yogalärarutbildningar och 10+ år erfarenhet

På gång - Eventkalender 2023

Tjänster för dig

Webbshop - Yogakort, yoga- och livstilsprodukter

Boka ett gratis samtal med mig! Låt oss prata yoga!

Om mig, Jenny Sjöberg

Yogan hjälpte mig och nu vill jag hjälpa dig!

Har har en historia med dåligt mående. Yogan har varit det viktigaste verktyget för att hjälpa mig till balans i livet. Genom yoga, andning och meditation har jag hittat tillbaka till mig själv och blivit fri från ätstörningar, diskbråk, låg självkänsla och oro. Yoga är så mycket mer än yogapositoner. Genom yogan får vi verktyg att hantera livet och vi lär känna oss själva på ett djupare plan. Yoga är självutveckling på så många sätt. Yogan har hjälpt mig att hitta hem i mig själv. Nu är jag är här för att hjälpa dig att hitta hem i dig! 

Jag har allt som oftast en utbildning eller fortbildning på gång – det är viktigt för mig – att skaffa mig kunskaper och erfarenheter för att kunna hjälpa dig att också hitta hem i dig själv! Idag delar jag yogan med många människor online live, digitalt på video och i fysisk form IRL. 

Mina certifieringar

Hatha- och vinyasayoga 500h 

Yinyoga 50+h

Kundaliniyoga 300+h

Gravidyoga 200h

Jag är dessutom legitimerad högstadie- och gymnasielärare. Min pedagogiska bakgrund lyser igenom när jag instruerar och anpassning ligger mig varmt om hjärtat såväl i klassrummet som i yogasalen.

Funderingar? Skriv här så hjälper jag dig!

Svar inom 24 h.

Dela sidan