Gravidyoga

DIGITAL KURS I YOGA FÖR GRAVIDA

Stark och i balans inför förlossning och föräldraskap.

Denna gravidyogakurs online innehåller yogaövningar och andningstekniker som är utvalda för att lugna dig, stärka dig och ge dig en känsla av inre ro när när din kropp förändras i takt med att barnet växer. Yoga under graviditeten ger dig verktyg och övningar för att hantera graviditeten och kommande förlossning med ökad närvaro, styrka och balans. 

Du får tips på övningar som är bra för dig och tips och råd kring vad du bör undvika. Viktigt att känna till är att alla graviditeter och kroppar är unika och nyckeln blir att lära dig att lyssna på just din kropp, för dagen, just nu och skapa de bästa förutsättningarna för din gravidresa tillsammans med din bebis. 

Datum & Tid: Kommer under vintern 2022/2023. Kontakta Jenny via formulär nedan om intresserad.

Om yogakursen

Materialet är inspelat i form av yogapass på video och inspelade ljudfiler med avslappnings och andningsövningar. Du får tillgång till allt innehåll när du köper kursen via webbshopen. 

Det ingår 30 minuter personlig rådgivning live via Zoom. Du bokar dag och tid för detta via Jenny (om du om bor i eller i närheten av Horndal är välkommen att delta på plats istället). 

De övningar kursen innehåller kommer att stärka dig mentalt och fysiskt och göra dig redo inför kommande förlossning och föräldraskap.

Fördelar med yoga under graviditet

Yoga under graviditeten hjälper dig att slappna av, sova bättre och skapa kontakt med ditt växande barn. Gravidyoga kan minska risken för eventuell oro och rädsla inför förlossningen och du får lära dig dig andningstekniker som kan hjälpa dig att vara lugn och i kontroll under värkarbetet. 

Mjuka och stärkande yogaövningar under graviditeten ökar dessutom cirkulationen i kroppen, kan minska svullnad och vätskeansamlingar och stärka dina axlar och din rygg för att bättre klara den fysiska påfrestningen under och efter graviditeten.

Yoga online – skapa kontakt med andra blivande mammor

Under denna kurs ges du möjlighet att skapa kontakter, dela erfarenheter och utbyta tankar med andra gravida och yogaintresserade som är i samma sits som du via en gemensam facebookgrupp. I Facebookgruppen har du även möjlighet att ställa frågor.

Att vara gravid är att vara i ökad kontakt med sin intution och inre kraft – ett speciellt tillfälle att stanna upp, lyssna inåt och förstå sig själv på ett nytt plan.

Kurspris och anmälan

Du kan delta oavsett stadie i din graviditet. 

Du köper kursen via webbshopen.

Kurspris: Info kommer

Kursen startar när du köper materialet och du har sedan tillgång till den ett år.

 

Om Jenny – yogalärare och trebarnsmamma

Jenny Sjöberg är certifierad yogalärare med över 10 års erfarenhet av yoga och pedagogik. Hon är mamma till tre pojkar i åldrarna 7, 10 och 12 år. Jenny yogade själv under sina graviditeter och hade mycket hjälp av yogan både före, under och efter förlossningen.

Jenny är 39 år och har ett kejsarsnitt och två vaginala förlossningar bakom sig och vill hjälpa dig som väntar barn att skapa de bästa förutsättningarna för dig och barnet, fysiskt och mentalt, under din graviditet och inför din stundande förlossning. 

Varmt välkommen att delta på denna gravidyogakurs online!

Hälsar Jenny Sjöberg

Jenny Sjöberg – Yogalärare med flera yogalärarcertifieringar 

www.yogajenny.se

070 – 234 66 11

info@yogajenny.se

Varmt välkommen till en stärkande, återhämtande och balanserande digital kurs för dig som är gravid <3, Jenny!

HAR DU FRÅGOR? SKRIV SÅ SVARAR JAG INOM 24H <3